LinQer – Conforming IT

Over LinQer

LinQer helpt organisaties om te voldoen aan de wetten en normen op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en medische software. Zodat organisaties zich kunnen focussen op het realiseren van de strategie.

Waarom we dat doen

Kernteam van LinQer aan het werk

Organisaties werken aan het realiseren van hun strategie. Het voldoen aan wetten en normen is hierbij een belangrijke randvoorwaarde. Maar tegelijk ook lastig en best complex.

Wij vinden dat dit anders kan. Via een gestroomlijnde stappenplan is het voor een organisatie beter mogelijk om op een snellere, eenvoudigere en efficiëntere wijze het vereiste managementsysteem te implementeren om te voldoen aan de vereiste wetten en normen.

Hoe we dat doen

Wij hebben kennis van wetten en normen. Deze kennis hebben wij vertaald naar handzame stappenplannen waarmee het mogelijk is om wetten en normen stapsgewijs te implementeren. Deze stappenplannen bevatten handige templates om snel en eenvoudig aan te passen naar de situatie in jouw organisatie.

Wat we doen

Er zijn stappenplannen voor informatiebeveiliging, privacy, en medische software. Naast implementeren ondersteunen we organisaties ook bij het managen en verbeteren van managementsystemen. Door het uitvoeren van audits, advies, of interim management.

Onze uitgangspunten

  • Wij geloven in de kracht van eenvoud, het onderwerp is al complex genoeg is.
  • Wij hebben bewezen stappenplannen zodat je snel van start kunt.
  • Wij helpen om het stappenplan te vertalen naar de context en situatie van jouw organisatie.
  • Wij vinden teamwork belangrijk om samen verder te komen.
  • Wij houden van humor, het onderwerp is al serieus genoeg.

Ons team

Kennismaken met ons bureau en onze dienstverlening?

Ben je benieuwd hoe LinQer jouw organisatie kan helpen met vraagstukken rondom informatiebeveiliging, privacy en medische software ? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs.